Топ новостей
Необходимость государственного регулирования
Учебник Камаева В.Д., 2010г.© Необходимость государственного регулирования Государственное регулирование экономики – система мер государства, посредством которых оно может воздействовать

Рыночная экономика
Рыночная экономика  ( англ.   market economy ) — экономическая система , основанная на принципах свободного предпринимательства , многообразия форм собственности на средства производства, рыночного

Мировая экономика
Студенты, аспиранты, молодые ученые, использующие базу знаний в своей учебе и работе, будут вам очень благодарны. РЕФЕРАТ по теме: «Мировая экономика» 1. Понятие мирового хозяйства

31. Формы и методы государственного регулирования экономики
Государственное регулирование экономики ставит своей целью соблюдать интересы государства, общества в целом, социально незащищенных слоёв населения. Существуют и применяются разнообразные формы государственного регулирования.

Дополнительное профессиональное образование. Повышение квалификации Москва. ЧУ ПОО ИМЭИ
Институт мировой экономики и информатизации был образован в 1995 году. Наше образовательное учреждение ведет обучение по большому перечню направлений и специальностей Дополнительного профессионального

Границы государственного вмешательства в экономику
  Вмешательство государства в экономику не должно быть чрезмерным. Чтобы не подавить рыночные механизмы функционирования экономической системы, не лишить ее гибкости и адаптивности,

Роль государства в экономике
Роль государства в экономике – вопрос, который является центральным как на практике, так и в теории. При этом предлагаемые некоторыми научными школами принципиальные подходы к решению этого вопроса имеют

Государственное предпринимательство в условиях рыночной экономики (4)


"Актуальные проблемы экономики и права"
Поле для блока:  Cо 2-го по 6-е февраля 2012 года прошел очередной этап первенства по научной аналитике, а также XVIII Международная научно-практическая конференция «Актуальные проблемы экономики

Особенности экономического развития стран Юго-Восточной Азии
Экономикам азиатских стран были присущи многие структурные недостатки. Большинство фирм находились в семейном владении, а в соответствии с конфуцианской традицией семьи стремились сохранитьРЕКЛАМАКалендарь

Экономика мира » Новости »

Ne paguajmë Bankën e kredisë

 1. 1. Pagesa e lehtë (https://pay.mts.ru/webportal/payments)
 2. 3. Pagesa përmes Sberbank Online (https://online.sberbank.ru/CSAFront/index.do)
 3. Pjesa 1. Ne mbledhim të dhënat e nevojshme (nëse i dini detajet për pagesë - shkoni në numrin numër 2)
 4. Online
 5. Pagesa përmes terminalit
 6. Kredi nga një bankë tjetër

Historia e bankës filloi në vitin 2002. Megjithëse ajo u bë më vonë "MTS-Bank" në vitin 2012. E gjitha filloi me markën "Banka e Moskës për Rindërtim dhe Zhvillim", e cila u bë e popullarizuar në mesin e masave falë kreditimit individët . Sot ajo është bërë e njohur, falë riemërimit dhe prezantimit të saj në stilin e përgjithshëm të shërbimeve Comstar Direct (MTS Mobile Communications, Internet Stream). Normat e kredisë mos kafshoni, numri i ATM dhe zyrave të shërbimit mbulojnë një zonë të rehatshme shërbimi për të gjithë qytetin e Syktyvkarut. MTS-Banka ka bankën e vet të internetit dhe zyrën e lëvizshme (aplikacion për Telefoni i Windows një mrekulli po ashtu). Përveç ATM-ve dhe dyqaneve MTS, mund të paguani një hua në internet. Por atëherë ka probleme të vogla. Internet banking ju lejon të transferoni fonde vetëm midis llogarive tuaja. "Shlyerja e huave", siç tregohet në faqen e përshkrimit, nuk është atje, si e tillë. Përveç nëse sigurisht, ju nuk keni një kartë pagash MTS-Bank, e cila nuk ka gjasa. Në paratë e internetit për të shlyer kredinë gjithashtu nuk funksionon - nuk ka një artikull të tillë. Më duhej të kërkoj mënyra alternative. Më është thënë të shkruaj këtë artikull, faktin se në qytetin e Syktyvkarut të gjitha ATM-të refuzuan të punonin me para të gatshme, dhe në sallonet e komunikimeve ata iu referuan problemeve me program . Në një kohë kam marrë një hua për një udhëtim në Itali dhe tani është koha për të shlyer borxhet. Një vizë në Itali kushtonte pak më shumë se 5,000 rubla dhe u bë 2 javë (Shengen). Nëse vendosni ta bëni këtë, vini re se 2-ndfl nuk është i përshtatshëm për një vizë italiane - ju duhet një referencë e veçantë për modelin dhe pasaporta duhet të jetë e vlefshme për më shumë se tre muaj.

1. Pagesa e lehtë (https://pay.mts.ru/webportal/payments)

Pro : Arritja e menjëhershme
Cons : Ju nuk mund të paguani me një kartë krediti.

Me ndihmën e shërbimit pay.mts.ru , ju mund të paguani një hua në vetëm tre klikime, por nuk ka asnjë mënyrë - për të depozituar para në llogari, përdoret vetëm llogaria mobile e pajtimtarit të lidhur me MTS. dmth nëse përdorni një operator tjetër komunikimet mobile Kjo metodë nuk ju përshtatet.

Pronarët e "bummer" plastike:


2. Rapida Online (https://pps.rapida.ru/)

pro: Regjistrim i shpejtë në sistem, pagesa është fjalë për fjalë tre klikime.
Cons: Një komision i vogël, pamundësia për të rimbushur një portofol personal nga një kartë bankare pa identifikim (personifikimi)


3. Pagesa përmes Sberbank Online (https://online.sberbank.ru/CSAFront/index.do)

Pro : Në dispozicion për çdo pronar të VISA-s nga Sberbank. Mund të bëni një shabllon dhe të paguani për 2 minuta.
Keq : Pagesa do të mbërrijë në 1-3 ditë pune.

Pjesa 1. Ne mbledhim të dhënat e nevojshme (nëse i dini detajet për pagesë - shkoni në numrin numër 2)

Ju mund të paguani përmes këtij shërbimi, në parim, çdo hua. Vetëm të dhënat bankare janë të nevojshme. Gjithashtu, patjetër do të kemi nevojë për numrin e llogarisë dhe numrin e kontratës . Nëse nuk ka marrëveshje për duart, ato mund të njihen nëpërmjet MTS Internet banking . Nuk funksionon në mënyrë korrekte në shfletuesin e Google Chrome. Përdorni më mirë Internet Explorer. Duke hyrë në hyrje dhe fjalëkalimin, shkoni te faqja "Kreditë e mia" . Tjetra, zgjidhni varg i dëshiruar dhe klikoni "Shiko në dritare të re". Dhe aty do të shohim të dhënat e nevojshme:Nëse keni harruar hyrjen dhe fjalëkalimin tuaj për të hyrë në shërbim, atëherë mund ta riktheni atë në çdo ATM të MTS Bank:

Identifikimi dhe fjalëkalimi për IB të shtypura në çek:Nëse keni paguar tashmë hua më herët nëpërmjet një ATM, numri i llogarisë mund të shihet atje:

Kontroll operacional:


Nevojë për një kredi në 5%, 10% ose 20% në vit? Gjetja e pagesës së tepërt përmes kalkulatorit!

Sberbank i Rusisë është një organizatë e madhe dhe shumë popullor, në të cilën ka shumë depozitues, paga dhe klientëve të kredisë . Sigurisht, banka ofron shumë opsione për të paguar hua: kjo mund të bëhet përmes internetit, në një degë bankare dhe me ndihmën e terminaleve të shumta. Le të shqyrtojmë mënyrën e pagesës së kredisë nëpërmjet Sberbank, në më shumë detaje.

 • Mënyra më e përshtatshme është të paguash kredinë nëpërmjet Sberbank Online.
 • Sberbank ka shumë terminalet me akreditues të faturës përmes të cilave është i përshtatshëm për të bërë pagesa.
 • Nëpërmjet Sberbank Online, ju mund të paguani një hua të çdo banke nëse e dini BIC-in e saj dhe llogarinë e ripagimit të kredisë të specifikuar në kontratë.

Online

Nëse keni akses në llogarinë tuaj Sberbank Online, atëherë nuk do të keni problem të bëni pagesa mujore përmes internetit. Në seksionin "Kreditë" mund të zgjidhni atë të domosdoshme (nëse ka disa), menjëherë zbuloni bilancin për të shlyerjen e plotë , si dhe madhësinë dhe datën e kontributit të detyrueshëm.

Për më tepër, ju duhet të zgjidhni një kartë ose llogari (ato janë gjithashtu të regjistruara në llogarinë tuaj personale) nga e cila do të zbriten fondet. Pasi të futni shumën e transferimit, vetëm duhet të konfirmoni transaksionin.

Ju mund të bëni transferime të tilla sistematike duke specifikuar intervalin kohor përmes të cilit ata duhet të bëhen (për shembull, një herë në muaj).

Për të qenë në gjendje të paguani kredinë nëpërmjet Sberbank Online, ju duhet të aktivizoni shërbimin " Banka Mobile "Sepse për sigurinë duhet të futni kodin. Është dërguar në SMS dhe nevojitet për të konfirmuar transaksionet financiare.

Pagesa përmes terminalit

Sberbank i Rusisë ka terminalet e veta, dhe përveç kësaj, ka shumë terminaleve kompani të ndryshme dhe shumë kanë mundësi të paguajnë një hua.

Cila është një terminal dhe si ndryshon ajo nga një ATM? Ekziston një vend i kartës në ATM dhe nuk mund të ketë akceptues faturë. Në terminal, pranuesi i faturës është elementi kryesor.

Në menunë e terminalit, zgjidhni "Pagesa e kredive" (mund të quhet ndryshe në varësi të llojit të terminalit) dhe pastaj ndiqni udhëzimet e shkruara në ekran. Ju duhet të dini numrin e llogarisë së shlyerjes së kredisë të specifikuar në kontratë.

Nëse lindin vështirësi, për herë të parë është mirë të vije në degën Sberbank dhe të kërkosh një specialist për të ndihmuar në trajtimin e funksionimit të një terminali të tillë.

Nëse vendosni të përdorni një terminal që nuk është i lidhur me rrjetin Sberbank, i kushtoni vëmendje komisioneve, pasi ato mund të rezultojnë me një shumë më të vogël se pagesa e detyrueshme . Si rezultat, do të ketë gjoba, dhe reputacioni juaj si huamarrës do të dëmtohet.

Kredi nga një bankë tjetër

Në të vërtetë, është e mundur të paguash një hua nëpërmjet Sberbank banka e palës së tretë . Një funksion i tillë është në zyrën personale të Sberbank Online, dhe përveç kësaj, mund të bëhet në degë.

Duke futur llogarinë tuaj personale, ju duhet të gjeni artikullin e menusë "Pagesat dhe transferet". Ekziston një nën-pika "Pagesa e një huaje nga një bankë tjetër". Për ekzekutimin e saktë të operacionit, një BIC (bankë kodin e identifikimit a) organizata në të cilën lëshohet kredia, si dhe numri i llogarisë së shlyerjes së kredisë. E gjithë kjo është në marrëveshje huaje prandaj është më mirë të mos humbisni atë.


Marrësit e kredive të Bankës MTS shpesh janë të interesuar se si ta paguajnë me kohë. Ka disa mënyra për ta bërë këtë: me dhe pa komision, me kreditim të menjëhershëm dhe të nesërmen. Informacioni që ju nevojitet është në këtë artikull.

Kjo organizatë mbështet disa metoda të ripagimit të borxhit të kredisë konsumatore dhe kartë krediti, shumica e të cilave janë lehtësisht të aksesueshme. Zgjidhni atë që ju përshtatet më mirë, por së pari lexoni artikullin se si ta paguani më së miri atë.

Tjetra, ne ju ofrojmë një listë të mundësive që MTS Bank u ofron klientëve të saj për pagesën në kohë të borxhit. Ju lutem vini re se disa prej tyre nënkuptojnë praninë e tarifa shtesë për këtë shërbim.

Ku mund të paguaj:

 • Në zyrat e MTS Bank. Ejani në zyrat dhe transferoni para në llogarinë në zyrën e biletave. Kjo është më së shumti mënyrë fitimprurëse shlyerjen, sepse për këtë operacion ju nuk do të ngarkohet një komision. Keni nevojë për një pasaportë dhe numër llogarie, transferimi ndodh menjëherë;
 • dyqanet MTS . Do t'ju duhet një pasaportë dhe një kontratë, ose më mirë numri juaj llogari e kredisë . Do të paguhet një komision prej 1% të madhësisë së pagesës, por jo më pak se 50 rubla. Në këtë rast, paratë do të kreditohen deri në 3 ditë pune;
 • Arkëtari në dyqane MVideo, Eldorado, Technosila . Ju do të duhet të paguani një tarifë prej 1% (min. 50 rubla.), Regjistroni paratë jo më vonë se ditën tjetër të punës. Do të jetë e nevojshme të emërohet numri i llogarisë, emri i plotë i huamarrësit, ndonjëherë kërkohet numrin e kontaktit telefon;
 • Terminalet e rrjeteve, CyberPlat, sot transferimi do të bëhet, komisioni individual nga 1 në 1,3% (minimum 50 rubla). Ju duhet të dini numrin e kontratës ose llogarisë. Këto terminale janë të përhapura anembanë vendit, kështu që nuk duhet të kërkoni për ato kohë;
 • Paratë elektronike dhe sistemet e pagesave: Yandex.Money, Rapida, Kurora e Artë . Nëse përdorni këto sisteme, mund të jetë e leverdishme për ju të shlyeni kredinë në këtë mënyrë;
 • Transferimi i fondeve nga një llogari bankare në llogarinë tuaj rrjedhëse të destinuar për pagesë borxhi i kredisë . Njësoj si pagesa me kartë krediti . Ju do të jeni në gjendje të bëni një transferim përmes Llogarisë suaj personale në internet banking me listën e pagave ose ndonjë tjetër kartë debiti lëshuar në MTS Bank. Në këtë rast, ju duhet të dini detajet e marrësit, të gjeni tarifat në kompaninë ku bëni transferimin. Afati mund të jetë deri në 2-4 ditë pune.

Këtu janë mënyra që do t'i përshtaten pothuajse të gjithëve. Ju do të gjeni edhe më shumë informacion në faqen zyrtare të kompanisë në linkun mtsbank.ru/personal/remote/howpay/c-credit/. Nëse keni nevojë informacion shtesë , mund ta merrni me telefon linjë e nxehtë Banka - 8 800 250-0-520.

Para se të paguani huazimin e MTS Bank, ju duhet të gjeni se çfarë komisionesh janë të ngarkuar me qëllim që të mos mbipaguitet e tepërta

Mosha e hershme dhe mungesa e përkushtimit - shansi më i ulët për të marrë një hua.

organizatat e kreditit Ka preferenca në zgjedhjen e konsumatorëve. Shumica pajtohen se klienti ideal është një shtetas rus 25-55 vjeç, i cili ka një bashkëshort dhe dy fëmijë. Nëse jeni 18 vjeç, shanset tuaja, për fat të keq, janë ulur ndjeshëm, dhe disa banka në përgjithësi e konsiderojnë huamarrësin vetëm nga 23-25 ​​vjeç. Por nëse jeni 35 vjeç dhe nuk keni familje, nuk jeni edhe një kandidat interesant, aplikacioni juaj do të konsiderohet shumë i përpiktë.

Shqyrtimi i shpejtë i aplikacionit - ekzagjeruar normat e interesit .

Nuk është për t'u habitur që për një shqyrtim të shpejtë të aplikimit tuaj do të merrni një hua me një normë mjaft të lartë interesi, duke arritur në 70 për qind në vit. Çdo gjë shpjegohet lehtësisht, sepse bankieri me dashje merr rrezikun pa e kontrolluar siç duhet huamarrësin. Për kredi të tilla të paprovuara dhe të pasigurta nga bankat, pagesa të larta të vonuara dhe mospagim. Në supet e një klienti të respektuar dhe këto humbje bien.

Më shumë informacion rreth jush - shans më i lartë për të marrë një hua.

Bankers e duan atë kur ata e dinë të gjithë rreth klientit. Kur ka disa faqe pune, kur ka disa personat e kontaktit kur numri maksimal i dokumenteve është i bashkangjitur kur ka një numër i madh informacion në lidhje me pronën tuaj. Me një fjalë, sa më shumë informacion që jepni për veten, aq më e lartë është mundësia e marrjes së një kredie.

Refuzimi në një bankë nuk nënkupton refuzim në një tjetër.

Çdo bankë ka kërkesat e veta për huamarrësit. Disa banka bien dakort me klientët vetëm pa delikuencë, një tjetër është gati të lëshojë madje delikuencës aktuale . Disa banka kanë një kërkesë pagese prej të paktën 7 mijë rubla, tjetra ka së paku 20. Nëse keni nevojë për një hua, zgjidhni një bankë sipas kushteve tuaja.

Shuma e vogël - gjasat më të larta për një vendim pozitiv.

Bankers kanë frikë të japin klientët e paverifikuar. sasi të mëdha e parave. Nëse dëshironi të merrni një hua në këtë bankë, në mënyrë që të mos merrni një refuzim në atë shumë, së pari merrni shumën më pak. Shëlboni atë dhe kontaktoni përsëri bankën, shanset tuaj për të marrë, thonë 1.5 milion rubla, do të rriten me 90 për qind se kur keni aplikuar për herë të parë.

Karta e pagave - më së shumti marrëveshjet më të mira në normat e interesit.

Nëse keni nevojë për një hua, së pari konsideroni mundësinë e marrjes në të njëjtën bankë ku merrni pagat . disponueshmëri kartelën e pagave ul normat e interesit për kreditë ndonjëherë me 10 për qind. Nëse për klientët e rinj norma është 25 përqind, pastaj për punonjësit e pagave - 15. Nëse merrni një refuzim, nuk është kurrë tepër vonë për të kontaktuar një bankë tjetër.

Pre vendim pozitiv - nuk garanton marrjen e kredisë.

Ndonjëherë duke dërguar një kërkesë për kredi, ju merrni një mesazh në telefon me tekstin: "Një vendim paraprak pozitiv është bërë në kërkesën tuaj të kredisë." Për fat të keq, ky vendim nuk do të thotë që ju të merrni një hua. Shumë banka aplikacione online vetëm shkatërrojnë huamarrësit e padëshiruar.

Sigurimi i jetës është fakultativ.

Shumë shpesh specialist i kreditit ju tregon se në mënyrë që të rritni gjasat e marrjes së një kredie, ju duhet të merrni sigurimin e jetës dhe sigurimin e kapacitetit të punës. Por ky nuk është rasti. Nëse banka merr një vendim për ju, sigurimi nuk është i rëndësishëm për të. Specialisti i kredive merr vetë shpërblimin për sigurimin e përpunimit, prandaj ai është i interesuar për të.

Historia negative e kreditit - mos prisni gjithmonë dështimin.

Nëse keni pasur një vonesë kreditë e mëparshme dhe kredi, atëherë ju keni një histori kreditore negative. Nëse i paguan ende ato, atëherë cilësia e saj vendoset në nivelin mesatar. Shumica e bankave janë të gatshëm të japin hua për huamarrësit me një të dëmtuar historia e kreditit nëse keni një, mos prisni gjithmonë që kërkesa juaj të refuzohet.

Referenca më pak - më shumë interes.

Sot, shumë banka nuk kërkojnë dhënien e pasqyrës së të ardhurave kur merren kredi. Për shumë njerëz, ky është një plus. Megjithatë, interesi për oferta të tilla është gjithmonë një nivel më i lartë. Nëse keni mundësi të merrni një certifikatë nga puna, merrni një kredi për veten tuaj me sigurimin e dokumenteve që konfirmojnë të ardhurat.

Cila është një terminal dhe si ndryshon ajo nga një ATM?

РекламаНовости