Топ новостей
Необходимость государственного регулирования
Учебник Камаева В.Д., 2010г.© Необходимость государственного регулирования Государственное регулирование экономики – система мер государства, посредством которых оно может воздействовать

Рыночная экономика
Рыночная экономика  ( англ.   market economy ) — экономическая система , основанная на принципах свободного предпринимательства , многообразия форм собственности на средства производства, рыночного

Мировая экономика
Студенты, аспиранты, молодые ученые, использующие базу знаний в своей учебе и работе, будут вам очень благодарны. РЕФЕРАТ по теме: «Мировая экономика» 1. Понятие мирового хозяйства

31. Формы и методы государственного регулирования экономики
Государственное регулирование экономики ставит своей целью соблюдать интересы государства, общества в целом, социально незащищенных слоёв населения. Существуют и применяются разнообразные формы государственного регулирования.

Дополнительное профессиональное образование. Повышение квалификации Москва. ЧУ ПОО ИМЭИ
Институт мировой экономики и информатизации был образован в 1995 году. Наше образовательное учреждение ведет обучение по большому перечню направлений и специальностей Дополнительного профессионального

Границы государственного вмешательства в экономику
  Вмешательство государства в экономику не должно быть чрезмерным. Чтобы не подавить рыночные механизмы функционирования экономической системы, не лишить ее гибкости и адаптивности,

Роль государства в экономике
Роль государства в экономике – вопрос, который является центральным как на практике, так и в теории. При этом предлагаемые некоторыми научными школами принципиальные подходы к решению этого вопроса имеют

Государственное предпринимательство в условиях рыночной экономики (4)


"Актуальные проблемы экономики и права"
Поле для блока:  Cо 2-го по 6-е февраля 2012 года прошел очередной этап первенства по научной аналитике, а также XVIII Международная научно-практическая конференция «Актуальные проблемы экономики

Особенности экономического развития стран Юго-Восточной Азии
Экономикам азиатских стран были присущи многие структурные недостатки. Большинство фирм находились в семейном владении, а в соответствии с конфуцианской традицией семьи стремились сохранитьРЕКЛАМАКалендарь

Экономика мира » Новости »

Si të gjeni borxhin për telefonin tuaj në shtëpi. Kontrolloni balancën përmes "Llogaria ime

 1. Mënyrat për të marrë informacion në lidhje me bilancin
 2. Statusi i llogarisë përmes llogarisë sime
 3. Mënyra të tjera për të marrë informacion
 4. Si të dini bilancin e një telefoni celular Rostelecom
 5. Si të kontrolloni bilancin në Rostelecom nëpërmjet ekipit të USSD
 6. Zbuloni bilancin tuaj nëpërmjet numrit të shërbimit
 7. Ne mësojmë ekuilibrin tonë nga operatori
 8. Si të kontrolloni balancën e një telefoni fiks nga Rostelecom
 9. Si të kontrolloni bilancin e celularit nga Rostelecom
 10. Si të gjeni bilancin e internetit nga Rostelecom

Gama e shërbimeve të ofruara nga Rostelekom është e gjerë. Kjo dhe pako televizion interaktiv dhe interneti për lidhje në shtëpi dhe telefonisë fikse. Nëse jeni klient i Rostelecom, është e rëndësishme që ju të dini se sa para i marrin opsionet. Ata që kanë një faqe ofruesi Llogaria personale , pyetja se si të shikohet balanca e një llogarie personale zgjidhet lehtësisht.

Mënyrat për të marrë informacion në lidhje me bilancin

Shumë abonentë të kompanisë, që konsumojnë në mënyrë aktive komunikimet, televizionin dhe internetin, po mendojnë se si të kontrollojnë balancën në Rostelecom në mënyrën më të përshtatshme. Në këtë drejtim, ofruesi u shqetësua se klientët kishin mundësi për të kontrolluar statusin llogari personale . Ju mund të gjeni bilancin e Rostelecom në këto mënyra:

 • duke përdorur llogarinë personale në faqen zyrtare të kompanisë;
 • duke dërguar një kërkesë të USSD;
 • telefon për të mbështetur shërbimin;
 • në aplikacionin celular;
 • me anë të një mekanizmi elektronik përgjigjës;
 • në zyrën e kompanisë;
 • përmes bankës në internet;
 • në një ATM të Sberbank.

Çdo metodë mund të jetë e përshtatshme për abonentët individualë. Për të aplikuar një prej tyre, duhet të keni një minimum informacioni për llogarinë tuaj personale. Ju do të duhet të përdorni ose numrin e telefonit ose numrat kryesorë nga kontrata e lidhur me Rostelekom. Kur ju personalisht kontaktoni zyrën do t'ju duhet të tregoni një pasaportë.

Lexoni gjithashtu Cila është hyrja dhe fjalëkalimi që duhet të futni për konsolin në Rostelecom

Statusi i llogarisë përmes llogarisë sime

Si të gjesh bilancin e Internetit nga Rostelecom në mënyrën më të përshtatshme? Kontrolli i bilancit kryhet faqe personale parapaguesi ku e tërë është e vendosur informacion të dobishëm për konsumatorët. Në llogarinë tuaj personale, Rostelecom mund të gjejë balancën e telefonit tuaj të shtëpisë dhe të kontrolloni se sa ju duhet të paguani për TV interaktive. Për të kontrolluar balancën e Rostelecom në faqen e saj, ju duhet së pari të regjistroheni. Duhen veprimet e mëposhtme:

 1. Open rostelecom.ru;
 2. Plotësoni procesin e regjistrimit;
 3. Identifikohu duke përdorur një fjalëkalim dhe login;
 4. Shqyrtoni gjendjen e llogarisë në dritaren që shfaqet.

Kërko për një pagesë nuk është e nevojshme, sepse informacioni në lidhje me bilancin është marrë përmes llogarisë personale telefon celular . internet në shtëpi etj., që është më e rëndësishme për pronarin e faqes. Ju keni mundësinë për të lidhur sistemin e alarmit, ofruesi do të njoftojë menjëherë nevojën për të depozituar para dhe sa duhet paguar për shërbimet e përdorura. Për të aktivizuar opsionin, gjeni artikullin "Parametrat e paralajmërimit" në seksionin dhe vendosni një shenjë përpara tij. Tjetra ju duhet të zgjidhni se si sistemi do t'ju informojë për sa para keni borxh për komunikim, Internet Rostelecom dhe shërbime të tjera. Për këtë ju duhet të plotësoni fushat, SMS dhe Email.

Lexoni gjithashtu televizorin e televizorit Rostelecom

Mënyra të tjera për të marrë informacion

Nëse dëshironi të gjeni statusin e llogarisë duke përdorur një telefon celular Rostelecom, dërgoni një kërkesë * 102 # Nëse dëshironi të gjeni statusin e llogarisë duke përdorur një telefon celular Rostelecom, dërgoni një kërkesë * 102 #. Ata që kanë Android ose iOS, mund të blejnë një nga ofruesit e propozuar aplikacione celulare , duke lejuar jo vetëm që të zbulojnë lehtë balancën e Internetit të Rostelecom, por edhe për të menaxhuar shërbimet e kompanisë. Ndonjëherë përgjigja në pyetjen se si të kontrolloni balancën e internetit, telefonit celular, etj nuk është e nevojshme. Defaulters keqbërës e borxheve paralajmëron makinë answerer, e cila fillon të thërrasë sa më shpejt që borxhet shkojnë përtej kufijve të lejuar.

abonentë komunikimet mobile ata e dinë plotësisht se çfarë dëmton paratë e papërshtatshme që përfunduan në një llogari mund të dalin. Në mënyrë që të mbani kontakt pa dështuar, duhet të plotësoni llogarinë e telefonit në kohë. E njëjta gjë vlen edhe për internetin. Pra, si e njihni bilancin e shërbimeve të Rostelecom dhe gjithmonë mbushni celularin tuaj dhe telefoni fiks dhe gjithashtu të paguajnë për internet? Për lehtësinë e abonentëve të saj, Rostelecom ka ofruar disa metoda për një alarm të tillë.

Si të dini bilancin e një telefoni celular Rostelecom

Ata që kujdesen për mënyrën e gjetjes së bilancit të një telefoni celular nga Rostelecom mund të sugjerojnë metodat e mëposhtme:

1. Më e lehtë - për të thirrur nga një telefon celular me një numër të thjeshtë: * 105 # . Pas formimit të këtij kombinimi do t'ju duhet të shtypni butonin e thirrjes. Përgjigja operator mobil pajtimtari do të vijë në formën e një mesazhi SMS.

2. Metoda e dytë përfshin disponueshmërinë e internetit. Ata që duan të dinë bilancin e tyre duhet të shkojnë në faqen e internetit të kompanisë Rostelecom www.rostelecom.ru dhe të shikojnë në llogarinë e tyre të përshtatshme personale në këtë faqe. Nëse përdoruesi ende nuk është regjistruar dhe nuk ka një llogari personale, atëherë ia vlen të kaloni procedurën e regjistrimit dhe ta merrni këtë shërbim i dobishëm . Në këtë zyrë në çdo kohë të ditës mund të gjeni të gjitha të dhënat mbi llogaritjet, duke përfshirë statusin e llogarive të ndryshme në kohën e tanishme.

Për të regjistruar, duhet të ndiqni udhëzimet dhe hap pas hapi për të kryer të gjitha veprimet e kërkuara. Nëse abonenti Rostelecom tashmë ka llogarinë e tij personale të vendosur në kabinet.rt.ru , atëherë thjesht shkoni në këtë faqe dhe identifikoni veten : futni login, pastaj fjalëkalimin dhe shtypni buton virtual "Enter". Pas këtyre veprime të thjeshta sistemi do të lejojë parapaguesin në llogarinë e tij personale.

Çdo person që përdor shërbimet lidhje telefonike , dëshiron të përcjellë shpenzimet e keshit. Meqenëse telefonat mobil dhe madje edhe fiks janë mjaft të njohura, kompanitë po përpiqen të ndihmojnë të gjithë klientët e tyre.

Operatori Rostelecom ka pushuar të dërgojë letra me faturat për shërbimet e komunikimit për abonentët e saj, kështu që u bë e nevojshme që të kontrolloheshin në mënyrë të pavarur bilancin e tyre, i cili mbeti në llogari të një shtëpie ose telefoni celular. Si të kontrolloni bilancin në Rostelecom është bërë një çështje shumë aktuale.

Megjithatë, kontrolli mbi llogarinë, gjithmonë do të jetë në kontakt, sepse mund të shmangni bllokimin e numrit. Për të kontrolluar bilancin ka disa mënyra që përshkruhen më vonë në artikull.

Si të kontrolloni bilancin në Rostelecom nëpërmjet ekipit të USSD

Çdo pajtimtar i cili ka një telefon apo tabletë mobil pranë mund të përdorë metodën e mëposhtme. Për të kontrolluar bilancin është e mjaftueshme për të dërguar një kërkesë nga një telefon celular. USSD-command * 105 # ju lejon të merrni informacion të shpejtë për statusin e llogarisë. Si përgjigje, do të merrni një SMS që përmban informacionin e nevojshëm.

Bilanci i disponueshëm gjithashtu mund të bëhet duke përdorur komandën * 102 #. Pas dërgimit të kërkesës në pajisje të lëvizshme do të shfaqet informacioni i llogarisë.

Zbuloni bilancin tuaj nëpërmjet numrit të shërbimit

Abonentët e kompanisë përdorin shërbimin e mbështetjes telefonike kur nuk ka mundësi të vizitojë zyrën e operatorit ose nuk ka qasje në internet. prandaj në këtë mënyrë të përdorura për të kursyer kohë.

Për të gjetur bilancin duhet të telefononi 8 800 10 00 800, por për disa rajone ekziston një shërbim 8 800 181 18 30. Pas lidhjes, menyja zanore do të aktivizohet. Kjo do të lejojë veten, duke përdorur aluzion, për të gjetur shumën në llogari (ose shumën e borxhit).

Paraja është e kontrolluar nëse kërkon një afat të shkurtër numrin e shërbimit 100 * 11. Pas lidhjes së makinës së përgjigjes me përdoruesit do të njoftojë shumën e disponueshme për përdorim.

Mësoni bilancin e Rostelecom me numrin e telefonit

Ju mund të gjeni borxhin tuaj të shërbimit në shtëpi duke vizituar më të afërt zyra postare . Kjo procedurë nuk kërkon sigurimin e dokumenteve personale. Për të marrë të dhënat e nevojshme, duhet të siguroni numrat e punonjësve të postës elektronike të numrit tuaj të telefonit.

Ne mësojmë ekuilibrin tonë nga operatori

Një mënyrë e shpejtë për të marrë informacion është konsideruar gjithmonë për të bërë një telefonatë tek operatori i kompanisë që ofron shërbime komunikimi. Mbështetja teknike është në dispozicion nga numrat rajonal të telefonit, si dhe numra të vetëm . Telefonimi në 8 800 10 00 800 ose në 8 800 181 18 30 ju duhet të prisni lidhjen.

Pas kësaj, menyja zanore do të ndizet. Kjo do të lejojë veten, duke përdorur aluzion, për të gjetur shumën në llogari (ose shumën e borxhit). Nëse dëshironi, ju mund të prisni përgjigjen "live" të operatorit, i cili do të ofrojë çdo informacion në lidhje me shërbimet e ofruara dhe kostot financiare për ta.

Ka edhe mënyra të tjera për të marrë informacionin e nevojshëm . Ju mund të vizitoni "Llogaria personale", e cila është në dispozicion për të gjithë abonentët.

të gjithë informacionin e nevojshëm në lidhje me bilancin dhe statistikat e hollësishme të shpenzimeve janë në faqen tuaj të faqes së kompanisë. Këtu gjithashtu mund të abonoheni me SMS ose njoftimet e postës elektronike .


Këtu gjithashtu mund të abonoheni me SMS ose  njoftimet e postës elektronike

Me ndihmën e Sberbank ATMs, ju mund të kontrolloni bilancin, për këtë ju duhet të shkruani numrin tuaj, atëherë borxhi ose shuma e bilancit do të shfaqet në ekran.

Duke vizituar zyrën e Rostelecom, ju mund të konsuloni për çdo çështje, si dhe të lidhni shërbime ose të përfundoni kontratën. Për ta bërë këtë, duhet të keni një pasaportë.

Në Rostelecom, ju mund të kontrolloni bilancin në disa mënyra. Për këtë ju vetëm duhet të zgjidhni më të përshtatshme.

Të gjithë abonentët e Rostelecom duhet të jenë në gjendje të kontrollojnë fondet dhe bilancin në llogarinë e tyre. Në rast të borxhit të akumuluar, kompania pezullon shërbimin dhe bllokon numrin. Procedura për kontrollimin e bilancit mund të bëhet në disa mënyra.

Si të kontrolloni balancën e një telefoni fiks nga Rostelecom

Disa kohë më parë, informacioni për bilancin e një telefoni fiks mund të merret nga një faturë që secili pajtimtar pranoi me postë. në këtë moment Kompania refuzoi të dërgonte faturat. Por Rostelecom ofron të tjera, jo më pak mënyra të përshtatshme duke kontrolluar borxhet tuaja, si dhe bilancin tuaj aktual.

 1. Me ndihmën e çdo ATM Sberbank. Ju vetëm duhet të shkruani numrin tuaj të telefonit dhe pas disa sekondave shuma e bilancit të llogarisë personale të parapaguesit do të shfaqet në ekran.
 2. Me ndihmën e vetë-shërbimit "Llogaria personale". Këtu nuk mund të merrni vetëm të dhënat e interesit në çdo kohë të përshtatshme për ju, por gjithashtu të aktivizoni shërbim falas Dërgimi me SMS ose njoftime e-mail mbi nevojën për rimbushje.
 3. Me ndihmën e një thirrjeje tek operatori. Numrat e qendrës mbështetje teknike çdo rajon mund të gjendet në faqen zyrtare të kompanisë.

Si të kontrolloni bilancin e celularit nga Rostelecom

Për të kontrolluar bilancin e llogarisë së një numri të telefonit celular, ju mund të:

 1. Me ndihmën e Kërkesa USSD . Për të thirrur tastin * 105 #, dhe brenda një minute telefoni juaj do të marrë një mesazh përgjigjeje që përmban informacionin e llogarisë.
 2. Të gjitha informatat mbi bilancin aktual, si dhe statistikat e hollësishme të kostos janë në dispozicion në faqen e llogarisë personale të parapaguesit.
 3. Ju mund të kontrolloni shpejt bilancin duke përdorur një ATM Sberbank. Shkruani numrin e telefonit celular dhe informacioni do të shfaqet.
 4. Duke telefonuar nga numri falas në mbështetjen teknike të Rostelecom, këtu operatori do të ndihmojë shtetin për të gjetur ekuilibrin me numrin tuaj.

Si të gjeni bilancin e internetit nga Rostelecom

Çdo parapagues mund të hetojë rreth balancës aktuale të llogarisë në Internet nga Rostelecom, është e nevojshme:

 1. Shko në faqen zyrtare të internetit të kompanisë Rostelecom në seksionin "Llogaria personale", ku të gjithë informacionin mbi llogaritë;
 2. Aktivizo funksionin e alarmit në llogarinë tënde, tani në celularin tënd ose email do të ketë përkujtues në lidhje me nevojën për të rimbushur llogarinë;
 3. Kontaktoni operatorin e mbështetjes teknike me numrin: 8-800-1000-800;
 4. Merrni informacion nëpërmjet ATM-ve të Sberbank, për këtë ju duhet të shkruani një hyrje për të hyrë në internet.

Të jesh në gjendje të kontrollosh bilancin tënd do të të ndihmojë të shmangësh borxhin dhe të qëndrosh në kontakt.


РекламаНовости