Топ новостей
Необходимость государственного регулирования
Учебник Камаева В.Д., 2010г.© Необходимость государственного регулирования Государственное регулирование экономики – система мер государства, посредством которых оно может воздействовать

Рыночная экономика
Рыночная экономика  ( англ.   market economy ) — экономическая система , основанная на принципах свободного предпринимательства , многообразия форм собственности на средства производства, рыночного

Мировая экономика
Студенты, аспиранты, молодые ученые, использующие базу знаний в своей учебе и работе, будут вам очень благодарны. РЕФЕРАТ по теме: «Мировая экономика» 1. Понятие мирового хозяйства

31. Формы и методы государственного регулирования экономики
Государственное регулирование экономики ставит своей целью соблюдать интересы государства, общества в целом, социально незащищенных слоёв населения. Существуют и применяются разнообразные формы государственного регулирования.

Дополнительное профессиональное образование. Повышение квалификации Москва. ЧУ ПОО ИМЭИ
Институт мировой экономики и информатизации был образован в 1995 году. Наше образовательное учреждение ведет обучение по большому перечню направлений и специальностей Дополнительного профессионального

Границы государственного вмешательства в экономику
  Вмешательство государства в экономику не должно быть чрезмерным. Чтобы не подавить рыночные механизмы функционирования экономической системы, не лишить ее гибкости и адаптивности,

Роль государства в экономике
Роль государства в экономике – вопрос, который является центральным как на практике, так и в теории. При этом предлагаемые некоторыми научными школами принципиальные подходы к решению этого вопроса имеют

Государственное предпринимательство в условиях рыночной экономики (4)


"Актуальные проблемы экономики и права"
Поле для блока:  Cо 2-го по 6-е февраля 2012 года прошел очередной этап первенства по научной аналитике, а также XVIII Международная научно-практическая конференция «Актуальные проблемы экономики

Особенности экономического развития стран Юго-Восточной Азии
Экономикам азиатских стран были присущи многие структурные недостатки. Большинство фирм находились в семейном владении, а в соответствии с конфуцианской традицией семьи стремились сохранитьРЕКЛАМАКалендарь

Экономика мира » Новости »

Si të krijoni një llogari të majtë të Microsoft. Krijo një llogari të re të Microsoft

 1. Çfarë ju duhet të dini
 2. Çfarë duhet të bëni, ku të shkoni
 3. Përparësia e profilit të Windows
 4. Krijimi i një profili në Windows 10
 5. Regjistrimi në faqen e internetit të Microsoft
 6. Identifikohu nga telefonat dhe tabletat

Shumë shpesh, përdoruesit të cilët kanë blerë një smartphone me një operativ sistemi i dritareve Telefon, duke u përballur me problemin e krijimit të një llogarie të vlefshme telefonike për të hyrë në të gjitha funksionet e saj. Nga ky manual, ju do të mësoni se si të krijoni shpejt dhe pa punë Windows Live ID identifikues për smartphone. Windows Live ID është një shërbim identifikimi dhe autentikimi i ofruar nga Windows Live. Përdoret për shenjë të vetme në të gjitha shërbimet e rrjetit të Microsoft, për sinkronizimin e kontakteve, shkarkimin e lojrave dhe aplikacioneve, dhe më shumë.

Vlen të përmendet se me këtë llogari të gjitha cilësimet e telefonit do të sinkronizohen, si dhe dosjet personale. Nëse harroni fjalëkalimin tuaj dhe nuk mund ta rimarrësh atë, atëherë do të duhet të rivendosni telefonin tuaj. Ka dy mënyra krijoni dritare ID-në e drejtpërdrejtë, dhe cilën të zgjedhësh, vendosni.

Mënyrat për të krijuar një Windows Live ID

1. Nga kompjuteri, në prani të internetit. Për shembull, mund të krijoni një llogari në një mail ekzistues [email mbrojtur] , si dhe ju mund të krijoni një krejtësisht mail të ri që do të jetë llogaria juaj.

2. Krijimi i një llogarie, kur së pari e futni telefonin tuaj. Për të krijuar një llogari në këtë mënyrë, duhet të keni përbërës aktiv Interneti nëpërmjet Wi-Fi ose përmes rrjetin celular , pasi telefoni është ndezur plotësisht.

Regjistrimi në E-mailin tuaj

Hapi 1. Së pari, ju duhet të shkoni në vendin ku ju regjistroheni llogarinë tuaj të Microsoft, më mail që krijoi më parë tek të tjerët mail shërbimeve . Pas shkuarjes në vend, do të shihni shumë fusha që duhet të plotësohen. Sigurohuni që të specifikoni moshën mbi 18 vjeç, përndryshe ju nuk do të mund të shkarkoni asgjë nga dyqani i aplikacioneve dhe ju do të duhet të vendosni Kontrollin e prindërve.

Në të vërtetë nuk ka shumë fusha për t'u mbushur, gjëja kryesore është të mbushni me kujdes të gjitha ato, dhe më e rëndësishmja, tregoni numrin e vërtetë të telefonit dhe të dhënat tuaja. Kjo kërkohet për të rikthyer qasjen në kutinë postare në rast të piraterisë, vjedhjes ose humbjes së fjalëkalimeve!Hapi 2.

Pasi të plotësoni të gjitha fushat, ju duhet të kaloni përmes një kontrolli elektronik për të siguruar që ju vetë zotëroni këtë kuti postare. Kontrolloni kutinë tuaj dhe ndiqni udhëzimet në email për të përfunduar konfigurimin e llogarisë suaj të Microsoft.Regjistrimi për një kuti postare specifike ka mbaruar. Ju shikoni faqen e fundit, duke konfirmuar se keni regjistruar me sukses një të re. llogari Windows Live ID. Ju duhet të klikoni butonin "OK" dhe ju do të transferoheni në faqe llogari personale . Tani, me siguri mund të hyni në telefonin tuaj një llogari të re Regjistrimi i Windows ID e drejtpërdrejtë.Përgëzime, sapo keni regjistruar Windows Live ID tuaj, që do t'ju duhet kur punoni me smartfonin tuaj. Telefoni i Windows . Ky identifikues përdoret për t'ju mundësuar të hyni në të gjitha shërbimet e rrjetit të Microsoft, të sinkronizoni kontaktet, të shkarkoni lojëra, aplikacione dhe më shumë!


Regjistrohu e-mail të riHapi 2.

Ju duhet të specifikoni një numër telefoni, i cili gjithashtu mund të krijohet për supozime, por është më mirë të tregoni një numër të vlefshëm, sepse nëse e harroni fjalëkalimin, mund ta riktheni me lehtësi. Tani mbetet për të futur kodin e verifikimit në mënyrë korrekte.Hyni me shumë kujdes, që të mos kaloni Regjistrimi i Windows Live ID shumë herë, sepse nganjëherë ndodh një rifreskim spontan i faqes për shkak të hyrjes së gabuar captcha. Pasi të plotësoni të gjitha fushat, mbetet të klikoni butonin "Krijo një llogari" dhe ta transferoni automatikisht në faqen e llogarisë personale.Urime, sapo keni regjistruar Windows Live ID tuaj, të cilin do t'ju duhet kur punoni me të Smartphone i Windows Phone. Ky identifikues përdoret për t'ju mundësuar të hyni në të gjitha shërbimet e rrjetit të Microsoft, të sinkronizoni kontaktet, të shkarkoni lojëra, aplikacione dhe më shumë!

Sipas statistikave, shumica e përdoruesve kompjuterë personalë Ata punojnë me sistemin operativ Windows: është intuitive (madje edhe për fillestarët) dhe, si shënim "përdoruesit", i këndshëm dhe i lehtë për t'u përdorur.

Natyrisht, aftësitë themelore të sistemit janë shumë të gjera, por për të përdorur të gjitha burimet e sistemit ju duhet një llogari.

Çfarë ju duhet të dini

Krijimi i një llogarie microsoft në Windows është një çështje e thjeshtë. Një pyetje tjetër: pse është e nevojshme për të? Një llogari Microsoft përbëhet nga një hyrje (adresa e postës elektronike) dhe një fjalëkalim. Ata u lejojnë përdoruesve të ruajnë skedarët ruajtjen e reve , të rregulluar kontroll prindëror dhe shkarkoni aplikacionet e nevojshme nga dyqani. Një llogari e madhe plus - me të ju lehtë mund të "hyni" në programe të tjera. Nga rruga, një llogari e vetme do t'ju ndihmojë të gjeni pajisjen në qoftë se ajo ishte e humbur.

"Si të krijoni një llogari të re" - pyetni? Së pari, kontrolloni nëse jeni regjistruar me MSN, Hotmail, Outlook, Xbox Live ose Windows Messenger. Nëse po, atëherë mund të filloni të gëzoheni: tashmë keni një llogari. Nga rruga, nëse keni më shumë se një identifikues, nuk do të jetë e mundur të kombinosh ato, por asgjë nuk ju pengon të zgjidhni një llogari dhe t'i bashkëngjisni shërbimet e nevojshme. Nga rruga, nëse keni më shumë se një kompjuter, atëherë nuk është e nevojshme të krijoni një llogari të veçantë për secilin - një do të jetë e mjaftueshme.

Emri i llogarisë së Microsoftit dhe fjalëkalimi do të ndihmojnë për të gjeneruar një listë të kompjuterëve personalë të besuar. Për ta, procedura për sinkronizimin e të dhënave personale është thjeshtuar. Ne nuk e rekomandojmë përdorimin e këtij funksioni për pajisjet që largohen nga shtëpia.

Çfarë duhet të bëni, ku të shkoni

Krijo një llogari të Microsoft-it nga zeroja në faqen e internetit të kompanisë. Pak njerëz e dinë, por çdo llogari aktive është e përshtatshme për një llogari të Microsoft. e-mail . Që llogaria nga Windows mban informacion konfidencial , ne fuqimisht ju rekomandojmë të refuzoni të regjistroheni fjalëkalime si "12345", "qwerty" ose "admin123". Më besoni, nëse sulmuesit marrin fjalëkalimin për llogarinë tuaj, ju do të spërkasni hirin në kokën tuaj.

Ju lehtë mund të krijoni një llogari të Microsoft-it në vetë sistemin. Edhe nëse refuzoni të regjistroheni kur instaloni OS, kompjuteri nuk do të harrojë përpjekjet për t'ju identifikuar. Përgatituni për t'u identifikuar në llogarinë tuaj, kuti dialoguese me oferta për t'u prezantuar, do të jetë një mysafir i shpeshtë. Dhe ia vlen të thuhet se derisa të krijoni një llogari, nuk do të jeni të gatshëm shërbime të dobishme kompania. Gjatë regjistrimit, ju do të ofrohet për t'u lidhur me shërbimin e Microsoft Advertising, i cili analizon preferencat, përzgjedh përmbajtjen dhe informacionin për shijen tuaj. Funksioni është i çaktivizuar në cilësimet e sistemit : Përfshini shërbimin apo jo, kjo varet nga ju.


Funksioni është i çaktivizuar në  cilësimet e sistemit  : Përfshini shërbimin apo jo, kjo varet nga ju

Siç mund ta shihni, krijimi i një llogarie është i lehtë dhe madje edhe larg nga bota kompjuterike, përdoruesi do të kuptojë procesin dhe funksionet që do të sjellin një llogari të vetme të kompanisë, do të shërbejnë për një shërbim të mirë.

Një përdorues i zjarrtë sisteme operative Familja Windows Koncepti i njohur i llogarisë. Ky atribut i administratës në versione të reja fiton të gjitha vlerat e reja dhe aktuale. Dhe nëse më parë, për shembull, në XP, thelbi i saj u reduktua në kufizimin e zonave lokale të qasjes në shërbime, shërbime dhe programe OS, tani gjithçka është shumë më e komplikuar.

Përparësia e profilit të Windows

Me zhvillimin e një strukture të gjerë të shërbimeve të internetit dhe aplikacioneve të uebit, përdoruesit bëhen të papërshtatshëm për të menaxhuar qasjen e shpejtë në llogaritë e tyre. Me kalimin e kohës, zhvilluesit e morën parasysh problemin në rritje dhe sugjeruan zgjidhje universale - një profil i vetëm Përdorues i Windows . Tani, me Skype, mund të punoni nga çdo pajisje (PC, laptop, tabletë), që ka vetëm një rekord përdoruesi. Mbetet vetëm për të lexuar udhëzimet se si të krijoni një llogari Regjistri i Microsoft në Windows 10.

Krijimi i një profili në Windows 10

Mund të krijoni një profil të Microsoft-it:

 1. Me anë të formave të dialogut standard në dritare përmes panelit të kontrollit + parametrave (llogarive).
 2. Përdorimi i linjës komanduese - "Run", që gjendet në menunë kryesore të fillimit të sistemit.

Në rastin e parë, keni nevojë për:

Këshillë! Në mënyrë të ngjashme, sistemi për krijimin e të dhënave mund të futet përmes linja komanduese duke përdorur komandën: control userpasswords2

Juve do t'ju kërkohet të nënshtrohet një procedure të ngjashme.


Regjistrimi në faqen e internetit të Microsoft

Përdoruesit e disa pajisjeve në të njëjtën kohë Shërbimet e Microsoft Është propozuar të krijohet një profil i vetëm universal. Vizitoni signup.live.com, dhe plotësoni fushat me informacione konfidenciale. Përdoruesit e disa pajisjeve në të njëjtën kohë  Shërbimet e Microsoft  Është propozuar të krijohet një profil i vetëm universal

Identifikohu nga telefonat dhe tabletat

Krijimi i një regjistrimi për telefonin nuk ndryshon shumë nga procesi në PC. Më e rëndësishmja, që do të qëndronte në të, dhe pastaj ju hapni derën për blerjen e lojrave dhe aplikacioneve në dyqan Windows.


Krijimi bëhet në dy mënyra:

 • gjatë konfigurimit fillestar të telefonit inteligjent;
 • në kohën e operimit.

Sekuenca e komandave të tranzicionit është si më poshtë: "Cilësimet" → "Llogaritë Mail +" → "Shto shërbim" → "Llogaria e Microsoft" → "Krijo".

krijim profilin e vetme për të gjitha pajisjet me Windows OS, është e dobishme për çdo përdorues të avancuar. Nëse keni një pyetje në Windows 10 ,. Së bashku do të përpiqemi të gjejmë përgjigjen.

Një pyetje tjetër: pse është e nevojshme për të?
Si të krijoni një llogari të re" - pyetni?

РекламаНовости