Топ новостей
Необходимость государственного регулирования
Учебник Камаева В.Д., 2010г.© Необходимость государственного регулирования Государственное регулирование экономики – система мер государства, посредством которых оно может воздействовать

Рыночная экономика
Рыночная экономика  ( англ.   market economy ) — экономическая система , основанная на принципах свободного предпринимательства , многообразия форм собственности на средства производства, рыночного

Мировая экономика
Студенты, аспиранты, молодые ученые, использующие базу знаний в своей учебе и работе, будут вам очень благодарны. РЕФЕРАТ по теме: «Мировая экономика» 1. Понятие мирового хозяйства

31. Формы и методы государственного регулирования экономики
Государственное регулирование экономики ставит своей целью соблюдать интересы государства, общества в целом, социально незащищенных слоёв населения. Существуют и применяются разнообразные формы государственного регулирования.

Дополнительное профессиональное образование. Повышение квалификации Москва. ЧУ ПОО ИМЭИ
Институт мировой экономики и информатизации был образован в 1995 году. Наше образовательное учреждение ведет обучение по большому перечню направлений и специальностей Дополнительного профессионального

Границы государственного вмешательства в экономику
  Вмешательство государства в экономику не должно быть чрезмерным. Чтобы не подавить рыночные механизмы функционирования экономической системы, не лишить ее гибкости и адаптивности,

Роль государства в экономике
Роль государства в экономике – вопрос, который является центральным как на практике, так и в теории. При этом предлагаемые некоторыми научными школами принципиальные подходы к решению этого вопроса имеют

Государственное предпринимательство в условиях рыночной экономики (4)


"Актуальные проблемы экономики и права"
Поле для блока:  Cо 2-го по 6-е февраля 2012 года прошел очередной этап первенства по научной аналитике, а также XVIII Международная научно-практическая конференция «Актуальные проблемы экономики

Особенности экономического развития стран Юго-Восточной Азии
Экономикам азиатских стран были присущи многие структурные недостатки. Большинство фирм находились в семейном владении, а в соответствии с конфуцианской традицией семьи стремились сохранитьРЕКЛАМАКалендарь

Экономика мира » Новости »

Si të rregulloni kodin në bllokun e kombinimit. Si të vendosni një bllokim kombinimi?

 1. Llojet e bllokimit të kodit dhe metodës së ndryshimit të kodit
 2. Si ta instaloni kodin në valixhe: bllokohet ndriçimi
 3. Si të instaloni kodin në valixhe: jastëk
 4. Dhe gjithashtu, përpiqu të mos harrosh kodin që vendos. Le kombinimi i numrave që shoqëroheni me diçka...
 5. Ke blerë një valixhe të re me një bllok kombinimesh dhe nuk di si të shfaqësh siç duhet kombinimin tënd? Mos u shqetësoni, kjo pyetje lind nga çdo udhëtar i dytë pas blerjes.

Kyçjet e kombinuara ofrojnë një nivel të lartë të sigurisë për lokalet, pasi ato janë mjaft të vështira për tu prishur dhe madje edhe më shumë për të hapur me një çelës të gjetur ose çelës të veçantë master. Falë zhvillimit të teknologjive të reja, pajisjet e tilla po bëhen jo vetëm më të besueshme, por edhe më të arritshme. Sot, shumica e dyerve hyrëse të ndërtesave të banimit janë të pajisura bllokohet kombinimi . Pronarët e ndërtesave të zyrave gjithashtu vlerësuan lehtësinë e mekanizmave me mundësinë e hapjes së derës me një kod unik.

Ishte e mundur të sigurohej një nivel i lartë sekreti për shkak të mundësisë së ndryshimit të kombinimit të kodit. Ndryshimi i fjalëkalimit në kyçje mund të kërkohet në situata të ndryshme. Për shembull, pas kryerjes së riparimeve, ia vlen të ndryshohet kodi në mënyrë që të kufizohet qasja e punëtorëve që ishin të njohur me kombinimin e mëparshëm. Rekomandohet gjithashtu të ndryshoni rregullisht kodin çdo 3-5 muaj, meqë sythe karakteristike mund të qëndrojnë në butonat e bllokimit, gjë që do të lejojë sulmuesin të marrë kombinim të drejtë shifra.

Llojet e bllokimit të kodit dhe metodës së ndryshimit të kodit

Deri më sot, ekzistojnë disa lloje të kyçjeve të kombinuara, të cilat ndryshojnë në shkallën e sekretit dhe parimit të funksionimit. Konsideroni se si ndryshimi i kodit është kryer në secilin lloj të kyçjes.

Brava kombinimi mekanik . Ky lloj i pajisjes konsiderohet i vjetërsuar, por megjithatë ende mund të gjendet shpesh. Për të ndryshuar kodin në kyçje me butona mekanike, do të duhet të çmontoni pjesërisht rastin për të fituar akses në pllakat speciale. Secila prej pllakave i përgjigjet një butoni në dial dhe ka një viç të vogël në njërën anë. Pas heqjes së pllakës dhe vendosjes së saj të skew drejt qendrës së bllokimit, butoni përkatës bëhet pjesë e kodit.

Brava kombinimi elektromekanik dhe elektronik. Pajisjet e tilla janë më praktike dhe janë shumë të popullarizuara për shkak të mundësisë së integrimit në sistemin e përgjithshëm të kontrollit të qasjes. Mbylljet elektromagnetike të kombinuara mund të gjenden në pothuajse të gjitha ndërtesat e banesave dhe në vitet e fundit ata janë bërë në kërkesë midis pronarëve të shtëpive të vendit, ku ata janë të instaluar në hyrje.

Ndryshimi i kodit në bravë elektromekanik ose elektronik mund të kryhet në dy mënyra, varet nga modeli i zgjedhur:

  Përdorimi i kodit që e vendos pajisjen në modalitetin e programimit. Një kod i veçantë ju lejon të transferoni bllokimin në mënyrën e ndryshimit të kombinimit të kodit, atëherë duhet të futni një kod të ri. Duke e kthyer bllokimin në mënyrën standarde të funksionimit, është e nevojshme të siguroheni që ai të funksionojë me kombinimin e ri numerik.

  Përdorimi i një çelës të veçantë. Modele të tilla janë të pajisura me një çelës të veçantë, ju lejon të transferoni bllokimin në mënyrën në të cilën është e mundur të instaloni një kod të ri. Mbetet vetëm për të hyrë në një kombinim numrash, hiqni çelësin dhe kontrolloni funksionimin e pajisjes.

Pavarësisht nga lloji i bllokimit të kodit, ndryshimi i një kombinimi sekret të numrave kryhet brenda 5-7 minutave dhe nuk kërkon aftësi të veçanta, por nëse kjo procedurë duket e ndërlikuar, është më mirë të kërkoni ndihmë nga specialistë.

Aktualisht, pothuajse të gjithë prodhuesit e bagazheve instalojnë bravë të kodit në prodhimet e tyre: padlocks, built-in, po çdo, gjëja kryesore është që gjërat tuaja janë të sigurta. Dhe shumë shpesh udhëtari është përballur me problemin: si ta instaloni kodin në valixhe? E pra, nëse valixhe ka një manual, dhe nëse nuk është? Çfarë duhet të bëni në këtë rast? Në fakt, kjo nuk është një procedurë e komplikuar dhe e shpejtë.

Për çdo model, kodi origjinal i fabrikës është 000 (tre zero). Ju mund të lini këtë kombinim, ose ju mund të vendosni tuajën. Mbetet vetëm për të përcaktuar llojin e kyçjes.

Si ta instaloni kodin në valixhe: bllokohet ndriçimi

A keni një valixhe plastike prej polipropileni në kapëse ? Pastaj në shumicën e rasteve bllokohet instalimi si më poshtë:

 1. Hapeni valixhen dhe sigurohuni që të keni një kod të fabrikës - tre zero
 2. Në pjesën e poshtme të bllokimit të kodit (ose brenda, në varësi të modelit), ekziston një vdes (ose një levë metalike) që duhet të zhvendoset nga pozicioni A në pozicionin B (zakonisht nga poshtë lart)
 3. Mbajeni pllakën / levën, vendosni kombinimin e dëshiruar, për shembull 234, dhe kthejeni pllakën / levën në pozicionin e saj origjinal. Kod i caktuar!

Polycarbonate ose bagazh pëlhurë zakonisht është i pajisur me një lock ose lock ndërtuar kombinim. Për ta, udhëzimet janë mjaft të ngjashme.

ndërtuar në bllokohet kombinimi :

ndërtuar në  bllokohet kombinimi  :

 1. Shtypni butonin e madh PUSH për të bërë që rrëshqitësit të dalin nga kyçi.
 2. Kontrolloni që kombinimi i numrave përputhet me tre zero (000)
 3. Gjeni një buton të kyçjes së kodit në anën e bllokimit, është pothuajse i padukshëm dhe zakonisht gjendet në anën ku ndodhen rrëshqitësit
 4. Merrni një laps ose stilolaps dhe rrëshqisni butonin e bllokimit brenda. Mbaje atë presion
 5. Thirrni kombinimin e dëshiruar të numrave
 6. Hiqni lapsin nga butoni i bllokimit dhe shtypni butonin e madh PUSH. Done!

Si të instaloni kodin në valixhe: jastëk

E pra, modifikimi i fundit i kyçjes - kjo është një bllokim i kombinuar .

 1. Hiqni bllokimin nga valixhen dhe vendosni kombinimin fillestar prej tre zero - 000
 2. Kthejeni dorezën e bllokimit 90 ose 180 gradë, atëherë do të shihni se ka një pushim në të cilin duhet të shtypni këtë dorezë dhe ta mbani poshtë
 3. Dial kodin tuaj unik duke kthyer rrota, duke filluar me numrin e lartë
 4. Lëshoni dorezën dhe kthejeni atë në pozicionin e tij origjinal. Asgjë e komplikuar!

Dhe gjithashtu, përpiqu të mos harrosh kodin që vendos. Le kombinimi i numrave që shoqëroheni me diçka të rëndësishme, atëherë patjetër do të shmangni probleme të panevojshme! Në raste ekstreme, mund të shkruani kodin e kyçjes dhe ta fshehni në një vend të sigurt.

Keni një udhëtim të mirë!

Sot, si pjesë e këtij materiali, do të mësosh si të ndryshosh kodin në një bllok kombinim. dera e përparme në hyrje. Tema do të mbështetet nga një çelës pa çelës, Alexey. Ky është raporti i parë i personit deri më tani, por së shpejti do të ketë të tjerë nëse tema është relevante.

Për kë do të duket se kjo temë, Si të ndryshoni kodin në kyçjen e kodit, nuk është zbuluar plotësisht ose për dikë, diçka nuk është e qartë, leni pyetjet dhe sugjerimet tuaja në komentet. Alex, sigurohuni që të përgjigjeni.

Dhe kështu, hello të dashur vizitorët e faqes së ndërtimit umnyestroiteli.ru. Emri im është Alexey dhe sot në kuadrin e këtij artikulli, unë do të përpiqem të shpjegoj se si të ndryshoj kodin në bllokun e kombinimit, të instaluar në fillim nga instaluesi i derës. Kodi do të ndryshohet në bllokimin mekanik të butonave. Epo, së pari, le të shohim pse ta ndryshojmë atë.

Pse të ndryshoni kodin në bllokun e kombinimit?

Në mënyrë tipike, lëshimi i bllokimit të kodit me cilësimet standarde. Kodi i kyçjes përbëhet nga vetëm dy numra dhe në fazën e parë, mund të jetë 38 ose 78. Por, kompani e mirë , duke ofruar shërbime për instalimin e derës së hyrjes në hyrje, ndryshon këtë kod në një mënyrë më komplekse. Cili do të ketë një kod numerik me tre shifra, të cilat më vonë do të jenë më të vështira për t'u marrë!

Në rastin e dytë, kodi i kyçjes së kodit, ndryshon pas një kohe, pasi butonat e kyçjes së kodit, nga prekja e vazhdueshme, oksidohet dhe bëhet e qartë se cilat butona duhet të shtypen. E pra, një shembull i butonave të oksiduar të bllokimit të kodit, në foton më poshtë.

Kjo foto tregon se kodi në bllokimin e kodit të hyrjes, është koha për të ndryshuar! Por kur vendosni një bllok kombëtar, në anën e pasme të derës së hyrjes, për të siguruar demontimin e bërthamës së bllokimit, fjalë për fjalë të gjithë ekspertët e lidhin atë me një fletë metalike. Si në foton më poshtë.


Si në foton më poshtë

Pra, i dashur im, kjo porta do të duhet të presim për të ndryshuar kodin famëkeq.

Si ta ndryshoni kodin në kyçjen e kombinimit.

Le të fillojmë duke e analizuar atë. në prapa bllokohet, ka katër vida që vlejnë të shuajnë.

në  prapa  bllokohet, ka katër vida që vlejnë të shuajnë

Pas heqjes së këtyre vidave, kapaku do të hiqet automatikisht dhe pas kësaj ne do të kemi nevojë për detajet që ne i quajmë leva. Kur kështjella është shtypur, këto leva shkojnë këtu dhe aty ka ndalesa, në rastin e parë ata janë prerë anët e leva, në rastin e dytë ato janë vrima në majë të leva. Ata janë në foton më poshtë, të theksuar në portokall.

Ata janë në foton më poshtë, të theksuar në portokall

Këto leva mund të arrihen nga blloku dhe të vendosen prapa, duke e kthyer atë në pasqyrë. E pra, pak më shumë hollësi.

Në rastin e parë, levat kanë një nivel, të cilët janë kthyer larg nga kyçi, dhe në rastin e dytë, bartësit kanë seksione në pjesën e sipërme të tyre, të cilat nga ana tjetër janë gjithashtu të shndërruara nga kyçi. Fotoja e parë tregon dhe është e theksuar në portokalli, ato leva që aktualisht vendosin kodin e bllokimit të kodit. Ata duhet të hiqen dhe të vendosen në një pozicion normal. Pas marrjes së atyre leva që na duhen në kodin dhe duke e kthyer pasqyrë, që ata do të shihnin brenda bllokimit, të riktheheshin.

Në mënyrë që të ndryshojmë kodin, ne kemi nevojë për leva të mjaftueshme, të kthehemi brenda bllokimit dhe të kthejmë ato të vjetra në mënyrë që të shikojmë jashtë!

Faleminderit të gjithëve dhe fat të mirë! Çfarë nuk është e qartë në material, kërkoni në formën e komenteve.

E pra, në gjurmët, interesante.

http://www.umnyestroiteli.ru

Udhëzime për përdorim

Ke blerë një valixhe të re me një bllok kombinimesh dhe nuk di si të shfaqësh siç duhet kombinimin tënd? Mos u shqetësoni, kjo pyetje lind nga çdo udhëtar i dytë pas blerjes.

Menjëherë do të qetësojmë se në këtë procedurë nuk ka asgjë të vështirë. Pak minuta është e mjaftueshme, dhe valixha juaj do të bëhet një kala e paepur për të gjithë, përveç pronarit të saj të ligjshëm.

Në çdo model, kodi i hapjes së bllokut të fabrikës fillimisht është vendosur me tre zero - "000".


Për kyçjen e fiksuar të kodit :

E rëndësishme - mos shtypni / mos ndryshoni pozicionin e levës përpara se të përfundoni numrat e thirrjes. Kjo mund të çojë në instalimin e kodit të gabuar.


Për bllokimin e kombinuar të bashkangjitur :

Për bllokimin e kombinuar të bashkangjitur :

E pra, kodi juaj personal është vendosur! Tani gjëja më e rëndësishme është të mësuar përmendësh kombinimin e ruajtur të numrave! Zgjidhni një numër që ju nuk do ta harroni. Këto mund të jenë ditëlindja juaj, kodi postar ose vetëm numri juaj me fat.

Nëse harron kodin e instaluar, hapja e një valixhe mund të jetë një problem i madh. Është e nevojshme ose të kaloni të gjitha kombinimet numerike të mundshme për një kohë të gjatë dhe vazhdimisht, ose të mbani një valixhe në një seminar garancie dhe të kërkoni ndihmë nga specialistët. Nuk është aq e frikshme nëse po shkon në një udhëtim. Dhe nëse jeni në një vend tjetër, dhe të gjitha gjërat tuaja janë të mbyllura brenda? Është më mirë të gabosh dhe të shkruash kodin dixhital, duke e fshehur në një vend të sigurt.

Ke blerë një valixhe të re me një bllok kombinimesh dhe nuk di si të shfaqësh siç duhet kombinimin tënd?
Dhe shumë shpesh udhëtari është përballur me problemin: si ta instaloni kodin në valixhe?
E pra, nëse valixhe ka një manual, dhe nëse nuk është?
Çfarë duhet të bëni në këtë rast?
Pse të ndryshoni kodin në bllokun e kombinimit?
Dhe nëse jeni në një vend tjetër, dhe të gjitha gjërat tuaja janë të mbyllura brenda?

РекламаНовости