Топ новостей
Необходимость государственного регулирования
Учебник Камаева В.Д., 2010г.© Необходимость государственного регулирования Государственное регулирование экономики – система мер государства, посредством которых оно может воздействовать

Рыночная экономика
Рыночная экономика  ( англ.   market economy ) — экономическая система , основанная на принципах свободного предпринимательства , многообразия форм собственности на средства производства, рыночного

Мировая экономика
Студенты, аспиранты, молодые ученые, использующие базу знаний в своей учебе и работе, будут вам очень благодарны. РЕФЕРАТ по теме: «Мировая экономика» 1. Понятие мирового хозяйства

31. Формы и методы государственного регулирования экономики
Государственное регулирование экономики ставит своей целью соблюдать интересы государства, общества в целом, социально незащищенных слоёв населения. Существуют и применяются разнообразные формы государственного регулирования.

Дополнительное профессиональное образование. Повышение квалификации Москва. ЧУ ПОО ИМЭИ
Институт мировой экономики и информатизации был образован в 1995 году. Наше образовательное учреждение ведет обучение по большому перечню направлений и специальностей Дополнительного профессионального

Границы государственного вмешательства в экономику
  Вмешательство государства в экономику не должно быть чрезмерным. Чтобы не подавить рыночные механизмы функционирования экономической системы, не лишить ее гибкости и адаптивности,

Роль государства в экономике
Роль государства в экономике – вопрос, который является центральным как на практике, так и в теории. При этом предлагаемые некоторыми научными школами принципиальные подходы к решению этого вопроса имеют

Государственное предпринимательство в условиях рыночной экономики (4)


"Актуальные проблемы экономики и права"
Поле для блока:  Cо 2-го по 6-е февраля 2012 года прошел очередной этап первенства по научной аналитике, а также XVIII Международная научно-практическая конференция «Актуальные проблемы экономики

Особенности экономического развития стран Юго-Восточной Азии
Экономикам азиатских стран были присущи многие структурные недостатки. Большинство фирм находились в семейном владении, а в соответствии с конфуцианской традицией семьи стремились сохранитьРЕКЛАМАКалендарь

Экономика мира » Новости »

Si të Fix: Jo një gabim i vlefshëm Application32 Win32

 1. Kontrolloni përputhshmërinë e skedarit
 2. Kontrolloni pastërtinë e diskut
 3. Sigurohuni që programi që doni të bëni është ende në kompjuter.
 4. Çështja e emrit të fajësisë është e pasaktë
 5. Riparimi i Hard Drive
 6. Run antivirus
 7. Shkarko Total Care System
 8. Për më shumë informacion ju mund të interesoheni për këto pyetje të ngjashme:

Për të zgjidhur nuk është një gabim i vlefshëm Win32 në kompjuter, ju nuk duhet të jeni ekspert teknik ose të punësoni një profesionist. Megjithëse ky gabim mund të jetë vendimtar, është e lehtë për tu ndrequr.

Këtu janë disa nga metodat e shumta që mund të përpiqeni ta zgjidhni këtë kod gabimi në kompjuterin tuaj:

 • Kontrolloni përputhshmërinë e skedarit

Nëse keni shkarkuar një skedar që nuk është në përputhje me versionin tuaj të Windows, atëherë do të hasni këtë gabim. Në këtë rast, është e këshillueshme të shkarkoni një version të një skedari që është kompatibil dhe mund të punojë lehtësisht në versionin e dritareve instaluar në kompjuterin tuaj.

Megjithatë, nëse skedari është i përputhshëm, por ende nuk funksionon në kompjuterin tuaj, atëherë është mjaft e mundur që skedari të bëhet i korruptuar gjatë shkarkimit.

Provo ta shkarkoni përsëri skedarin.

 • Kontrolloni pastërtinë e diskut

Ju gjithashtu mund të hasni një kod gabimi të aplikacionit Win32 jo të vlefshëm nëse instaluesi nga CD-ja dështon.

Kjo ndodh kur CD është i pista ose gërvishtem. Programi nuk kopjon saktë në kompjuter nga një CD i dëmtuar. Pra, nëse CD është gërvishtur dhe i ndyrë, blini një CD të ri dhe provoni të instaloni programin.

 • Sigurohuni që programi që doni të bëni është ende në kompjuter.

Nëse jeni duke punuar në një program duke përdorur një shkurtore, atëherë sigurohuni që programi është ende i instaluar në kompjuterin tuaj. Ky gabim nuk mund të ndodhë nëse programi nuk është i instaluar në kompjuter.

Nëse e gjeni programin nuk është instaluar në kompjuterin tuaj, atëherë instaloni përsëri dhe provoni përsëri për të drejtuar programin.

 • Çështja e emrit të fajësisë është e pasaktë

Sigurohuni që programi ose skedari që po provoni të ekzekutoni në sistemin tuaj nuk përmban të njëjtin emër, emrin e gjatë të skedarit të direktorisë që ruajti. Për shembull, drejtimin e një skedari të quajtur "program" në dosjen e programeve mund të shkaktojë gabime në disa versione të Windows.

Nëse kjo është një pyetje, atëherë provoni ta instaloni programin në një direktori tjetër.

 • Riparimi i Hard Drive

Nëse hard disk është dëmtuar keq ose mund të gjenerojë gjithashtu një aplikacion jo-Win32. Dhe për shkak të këtyre gabimeve skedarët dhe programet nuk ekzekutojnë me sukses, jo të gjitha të dhënat mund të lexohen nga hard disk.

Për ta rregulluar këtë problem së pari duhet për të drejtuar defragmentation dhe mjetet e ngulitura të SCANDISK të Microsoft. Këto mjete të kontrollit të gabimeve në hard disk.

 • Run antivirus

Nëse kodi i gabimit është shkaktuar për shkak të një infektimi me virus ose sulm malware në sistemin tuaj, atëherë duhet shkarko antivirus, scan dhe fshini malware të tilla. Megjithatë, antivirus mund të ngadalësojë shpejtësinë e kompjuterit tuaj.

Kështu, për të zgjidhur problemet me shpejtësi dhe për të përmirësuar performancën e sistemit tuaj, mund të duhet të shkarkoni një optimizer të sistemit.

 • Shkarko Total Care System

Më e mira dhe ndoshta mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të zgjidhur nuk është një aplikim gabimi i vlefshëm Win32, është që të shkarkoni Total Care System.

Ky mjet i riparimit të avancuar, inovativ dhe të pasur me PC është i shpërndarë me disa shërbime si pastrimi i regjistrit, anti-virus dhe optimizimi i sistemit.

Kjo është një zgjidhje e vetme për të gjitha problemet e lidhura me PC. Nëse një kod gabimi Win32 ndodh për shkak të çështjeve të hard drive ose një infeksioni viral, General Care System mund t'i zgjidhë të gjitha për një sekondë.

Sistemi i ndihmës totale është një mjet i ri riparimi dhe multi-funksional i riparimit të PC-ve. Është projektuar me disa funksione shumë funksionale, të tilla si pastruesi i regjistrit, antivirus, menaxhimi aktiv X dhe detektor i gabimit të ID klasës dhe optimizimi i sistemit.

Shërbimi i pastrimit të regjistrit heq të gjitha skedarët e panevojshëm në hard disk duke përfshirë shënime të këqija dhe të pasakta të dëmtimit dhe mbingarkesës me makinë. Në të njëjtën kohë, funksioni antivirus heq malware nga kompjuteri, i cili gjithashtu mund të shkaktojë jo një aplikim të gabuar Win32 gabim.

Total Care System zgjidh këtë gabim në sekonda. Është i sigurt, i lehtë për t'u përdorur dhe i pajtueshëm me të gjitha versionet e Windows, duke përfshirë XP, Vista, Windows 7 dhe 8.

Kliko këtu për të shkarkuar Total System Care and Solve nuk është një aplikacion Win32 sot!

Për më shumë informacion ju mund të interesoheni për këto pyetje të ngjashme:

Një Udhëzues i Shpejtë për Fiksimin e Këmbës C00002lA Gabim i Sistemit Fatal

Udhëzues i shpejtë për zgjidhjen e User32.dll Kodi i Gabimeve

Si të rregulloni gabimin e sistemit input / output


РекламаНовости